Contact

Het team van Zinin! Events is een netwerk van event specialisten met onze mensen als spil in het web van uw event.

Timo Braeken is als eigenaar aanjager van de vele verschillende event projecten. Hij heeft zijn sporen verdiend in de horeca-, evenementen- en congreswereld. 

HET TEAM

Perfectionisten zijn het. Alleen het beste is goed als resultaat. Ze gaan graag een stapje verder dan anderen, maar plezier in het werk staat voorop. En dat vertaalt zich altijd in een prettige samenwerking.

Naast de aanwezige jarenlange ervaring maakt Zinin! graag gebruik van een groot netwerk van professionals. Om zo met brede kennis, inzet en enthousiasme uw opdracht tot een groot succes te maken.

Contactgegevens

06-28 73 79 38
timo@zininevents.nl
Oude Fabriekstraat 7
3812 NR Amersfoort

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE!

De kracht van Zinin! zit niet alleen in de organisatie maar wij voegen ook iets aan uw evenement toe…namelijk een goede voorbereiding met een degelijk advies. Zinin! Events heeft als event partner maar één doel: het welslagen van uw event!

HULP NODIG BIJ UW EVENT?

HULP NODIG BIJ UW EVENT?

VELE ANDEREN GINGEN U VOOR

Al sinds 2008 bouwt Zinin! Events aan een kring vaste opdrachtgevers op allerlei gebieden. Zowel in business to business, festival of netwerk, vele gingen u voor. Sterker nog, als u dit leest komt dat waarschijnlijk omdat iemand ons aanbevolen heeft!