Contact

Wie zijn Timo Braeken en Willeke Kristensen? Wij vormen de spil van Zinin! Events.

Beide hebben we onze sporen verdiend in de horeca-, evenementen- en congreswereld. Perfectionisten zijn we. Alleen het beste is goed als resultaat. Wij gaan graag een stapje verder dan anderen, maar plezier in het werk staat voorop. En dat vertaalt zich altijd in een prettige samenwerking.

Naast onze eigen jarenlange ervaring maken we ook gebruik van een groot netwerk van professionals. Om zo met brede kennis, inzet en enthousiasme uw opdracht tot een groot succes te maken.

Zinin! Events staat graag voor u klaar om u uit de brand te helpen met vragen. U kunt dus gerust contact met ons opnemen wanneer u dit wilt!

Contactgegevens

06-28 73 79 38
timo@zininevents.nl
Oude Fabriekstraat 7
3812 NR Amersfoort
Postbus 157
3800 AD Amersfoort

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE!

De kracht van Zinin! zit niet alleen in de organisatie maar wij voegen ook iets aan uw evenement toe…namelijk een goede voorbereiding met een degelijk advies. Zinin! Events heeft als event partner maar één doel: het welslagen van uw event!

HULP NODIG BIJ UW EVENT?

HULP NODIG BIJ UW EVENT?

VELE ANDEREN GINGEN U VOOR

Al sinds 2008 bouwt Zinin! Events aan een kring vaste opdrachtgevers op allerlei gebieden. Zowel in business to business, festival of netwerk, vele gingen u voor. Sterker nog, als u dit leest komt dat waarschijnlijk omdat iemand ons aanbevolen heeft!

WIJ HEBBEN ER IN IEDER GEVAL Zinin! U OOK?!